Hajnikri - View my recent photos on Flickriver

2010. június 22., kedd




Ma délutánra is jutott egy táskavarrás. A múlt héten cérnagombokat festettem, és már viszketett a tenyerem, hogy felhasználhassak belőlük. Azt hiszem, jó választás volt a fekete lenvászon és a ciklámen festett anyag és gomb párosítása.
Szeretnél magadnak egy ilyet? Ha igen, kukkants be ide. :)

Újabb szivecskés táskát készítettem. Egy kicsit más, mint az előző, de a méretek maradtak. Nekem ez is a szivem csücske lett. :))

2010. június 19., szombat

Szivesen


Gyorsan felhasználtam a tűzött anyagot. :D Nehogy sokáig árválkodjon magában, táska lett belőle.

Szivek




Mostanában nem nagyon volt alkalmam szabadon tűzni. Most jött egy kérés, gyorsan ki is használtam az alkalmat. Ez lett belőle. Csupaszív. :)) Küldöm a szivecskéket mindenkinek, aki szeretettel fordult felém az utóbbi hónapokban. :))

2010. június 18., péntek

Amiért megéri


Tegnap megtartották az évzárót. A tanítónénik nagyon örültek a saját ajándékaiknak. És mi is nagyon örültünk. Mármint a fiam meg én. Tücsök 3 oklevéllel és egy könyvvel tért haza. Azóta is forgatgatja, nézegeti őket, holt titokban, hol nem titokban. Büszke magára és méltán. Amit elért azt pusztán saját erejének, eszének köszönheti, hiszen egyedül tanul, ritkán kér segítséget, abból is csak vita van, mert mire kimondja, már tudja a megoldást.
Szóval van egy csodálatos fiam, akire nagyon büszke vagyok.

2010. június 15., kedd

Alkalmi


Van ám nekünk másik tanítónénink is. Neki is varrtam valamit, mert gondolom pohárkészlete van már elég. :D Egy kis alkalmi táska lett a végeredmény, olyan nyár esti, színházba járós "kis fekete".

2010. június 14., hétfő

A kék anyagok....


... osztódással szaporodnak. Szerintem. Varrom, varrom a kék dolgokat, de reggelre mindig újabb kupac kék anyag mosolyog rám a szekrényből. Lehet, hogy nem is anyagot kellene ott tartanom?! Néhány darab ezres bankó próbának megteszi. :DD
Megint bento box-os falvédőt varrtam. Még mindig jó mulatság a varrása. Próbáljátok ki! :))

Gyűrűpárna


Tanítónénink férjhez menni készül. Itt az évvége, valamivel meg kellene hálálni az egész évi kedvességét, törődését. Ha összeszorzom a kettőt, akkor a végeredmény egy ajándék gyűrűpárna lesz. Egy egyszerű variációt választottam, szerintem ez illik hozzá.

2010. június 11., péntek

Napsugarak


Újabb karkötők születtek. Imádom őket! :DD Finom meleg nyári lapmente jut az eszembe, ha rájuk nézek.

2010. június 9., szerda

Apróság


Akik rendszeresen olvassák a blogomat, tudhatják, hogy amikor valami nagyobb munkát varrok, akkor muszáj mellette valami apróságot is összehoznom. Most éppen egy falvédővel harcolok, így megszületett első ékszerem, mellékesnek. :) Biztos vagyok benne, hogy lesz folytatása, így még fel kell hajtanom, Egerben hol lehet zárat, kapcsot venni.

2010. június 2., szerda

Álmodozom


Álmodozom, hogy megnyerem az ötös lottót. De beérném a skandináv nyereményével is. És ha az álmom valóra válik, egy ilyen gépet fogok venni. Még a kezemet sem kellene fárasztani a gép húzogatásával, megtenné helyettem a számítógép. Amíg a Longarm tűzi a gyönyörűséges mintákat, addig én varrnám az újabb takarót.
És akkor a kezem beleér a ....... és hirtelen felriadok. :DD Aztán rohanok lottót venni.
Related Posts with Thumbnails