Hajnikri - View my recent photos on Flickriver

2010. május 2., vasárnap

Nagy úr a muszáj

Tanfolyamra járok. Sok a könyv, vinnem kell enni- és innivalót, tolltartót, zsebkendőt, esernyőt, szóval muszáj volt varrnom egy jó nagy táskát, amibe mindez belefér. :DD Való igaz, a legújabb kedvencemben minden talál helyet magának.

Mivel csak mágnes zárral záródik, kellett a zárható zseb az értékesebb dolgoknak. De hogy ne kelljen kotorászni a pénztárca és a bérlet között a kulcsért, így rögtön három cippzáras zsebet kapott a kis drága.

10 megjegyzés:

  1. A jó kifogás sose rossz, vagy ok az ivásra, vagy keresgélhetnék még ékes anyanyelvünk szólásai között a miértre. :-)))
    Egy szó mint száz, ez IS fantörpikus lett! :-D

    VálaszTörlés
  2. De jó a fazonja, és a színei !! Megint nagyon ügyi voltál :))

    VálaszTörlés
  3. De nem igaz, hogy milyen gyors, leleményes vagy, nem igaz már. :o))))

    VálaszTörlés
  4. Hát, Cicvarek megelőzött. Szóról szóra azt írta, ami nekem elsőre eszembe jutott az újabb remekművedről :-) Piszok jól néz ki (ez is) ! :-)

    Zsuzsi (Jótündér)

    VálaszTörlés
  5. Naggyon jó mind a fazon, mind a színösszeállítás! Igazán ügyi vagy!

    VálaszTörlés
  6. Szuper jó lett!! A négyzetek aplikálva vannak rá?? Szuper jók a színei!! :o)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép! Nagyon szép! Nagyon szép!:o)

    VálaszTörlés
  8. Ti csak írjatok ilyeneket nyugodtan, én meg vigyorgok az orrom alatt, meg nyomkodom a májamat vissza a helyére. :DDDD

    VálaszTörlés
  9. De jó, hogy tanfolyamra jársz és kellett ez az óriás! Nagyon jó pofa ötletekkel raktad már megint teli! Amikor először ránéztem az elejére egy vidám (!) kőomlás jutott az eszembe és ezt csak fokozta az a 3 színes patakocska a túl oldalon. Máris nem olyan borzasztó suliba járni, nem?!

    VálaszTörlés
  10. Sajnos mát több könyvet sem kapunk, hogy még nagyobb táskát kellene varrnom. :D De már mocorog az agyamban a következő táska. Fejben már varrom, majd időt is kerítek a "tettlegességre" is.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails