2010. június 2., szerda

Álmodozom


Álmodozom, hogy megnyerem az ötös lottót. De beérném a skandináv nyereményével is. És ha az álmom valóra válik, egy ilyen gépet fogok venni. Még a kezemet sem kellene fárasztani a gép húzogatásával, megtenné helyettem a számítógép. Amíg a Longarm tűzi a gyönyörűséges mintákat, addig én varrnám az újabb takarót.
És akkor a kezem beleér a ....... és hirtelen felriadok. :DD Aztán rohanok lottót venni.

9 megjegyzés:

 1. Én nem lottózom, de a férjemét rendszeresen én adom fel. Ha nyer, én nem kapok belőle, mert nem hiszek benn( :o)).
  De ígérem, neked veszek egy ilyen gépet!
  Ja, kettőt veszek, akkor már legyen nekem is...

  VálaszTörlés
 2. Azt hittem a kép láttán, már meg is vetted :D

  VálaszTörlés
 3. De jó!!! Én sem lottózok, így nem tudom ígérni, hogy megveszem neked ha én nyerem meg azt a bizonyos nagy összeget! Vigasztalásul viszont... az ilyen géppel varrt mesterműnek, ugysincs akkora értéke (legalábbis az én szememben) mint amit te varrsz kézzel, nagy figyelemmel, rengeteg energiával és időbefektetéssel...

  VálaszTörlés
 4. ...látom, ennek a gépnek jó a konstrukciója, van hová feltekerni a takarót is!

  VálaszTörlés
 5. Van egy folyamat ebben, először a kézi tűzés, aztán a gépi, végül majd Longarm, meg a számítógép... Persze, értem, a profizmus és a könnyebbség győz, de ebben te magad is benne vagy, mármint a szabad gépiben, én jobban értékelek egy ilyen takarót.

  VálaszTörlés
 6. Igen, én is ezt szoktam álmodni, pont egy ilyen gépet :-)) De ehhez még egy jókora varrószoba is kell! Képzeld, ahogy milliárdosként egész nap csak varrsz egy szobában! Hi, hi.... én bevállalnám:-)) Gondolom Te is! ez csak egy nem-foltvarrónak lenne morbid.
  Ági

  VálaszTörlés
 7. Ezt még úgy lehetne tovább fokozni, hogy miliárdosként egész nap varrsz egy szobában, de a szobából a tengerre látni rá. :DD És amikor a hátad már fáj, csak úszol egyet a kellemes langymeleg tengerben delfinekkel körülvéve.:))
  A skandin 7-ből hat mellé húztak közvetlenül.:((

  VálaszTörlés
 8. Igen!!! Ez így már egész jó (varrás, langyos tenger) még megtoldanám egy, a varrószoba sarkában lévő masszázzsal .-))

  Ó jaj, bosszantó, hogy pont mellette voltak a számok :-(

  VálaszTörlés
 9. Milyenek az emberek, mindig többre vágynak! Én is! Ha nyersz a lottón nekem adod a régi géped? :))
  Gyönyörűek a munkáid!!

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails