Hajnikri - View my recent photos on Flickriver

2010. augusztus 30., hétfő

Ismeretlen ismerősök

Most jutottam odáig, hogy írjak a blogtalálkozóról. Izgalmas volt, az biztos. :)) Fürkészni az arcokat, hogy vajon ő ki lehet, megismerem-e a blogon lévő fénykép alapján. Hát nem :DD Többeket inkább a műveik alapján sikerült beazonosítani. :)) Láttam hihetetlen dolgokat, szerencsésen szert is tettem némelyikre. :D Megállapítottam, hogy vannak még a foltosoknál is elvetemültebb (természetesen jó értelemben) kreatív emberek. :DD

Az már csak hab a tortán, hogy vasárnap végre eljutottam a Gozsdu-udvarba és a Wampra is. Érdekes élmény volt, de inkább negatív értelemben. Valahogy másra számítottam. Nem tudnám elmagyarázni, miért, de kicsit csalódott voltam. Persze árgus szemekkel kerestem a patchwork darabokat. :D Volt néhány önmagát foltvarrónak nevező árus is. Kicsit elkeseredtem a kínálatuk láttán. :(( Ilyenkor úgy érzem, ezért nincs értéke nálunk a foltvarrott holmiknak.

ÉS AZTÁN JÖTT A MEGLEPETÉS. Egy asztal, ahol végre valami minőségi dolog látható. :) Nézem-nézem, hát ez ismerős. Rögtön megismertem Zazálea táskáit. Gyorsan ki is derítettem, hogy a szimpatikus hölgy, aki az asztal sarkánál trécsel egy ismerősével, nem más mint maga az alkotó. Persze lerohantam azonnal.

Összegezve a hétvégét, sok kedves emberrel találkoztam, sok hihetelen alkotást látam, örültem, hogy ott lehettem köztetek. :))

10 megjegyzés:

  1. Édes bogaram, hát ez meg már milyen kedves volt!

    VálaszTörlés
  2. Most döbbentem rá, hogy a legfontosabbról nem beszélgettem veled, Juhizzsal jól megcsodáltuk a dolgaidat, pedig milyen régóta nézegetem a blog fotódat, és szívesen cseréltem volna veled tapasztalatot az íjászatról, csak éppen ott és akkor nem ugrott be, hogy te vagy te :(( No majd legközelebb :))

    VálaszTörlés
  3. örülök, hogy találkoztunk!megint nagyon szépek voltak a munkáid.

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy személyesen is találkozhattam veled, ha csak néhány percre is.

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy személyesen is találkoztunk, ha csak néhány percre is.

    VálaszTörlés
  6. Jó volt találkozni, kár hogy nem volt idő sokat dumálni :))

    VálaszTörlés
  7. Közben megtaláltam a megoldást. :D Legközelebb a "villámrandi" mintájára 5 percenként átülünk egy következő asztalhoz, így talán mindenki mindenkivel tudna váltani néhány szót. Miután körbeértünk, szabadon lehetne mászkálni, hogy aki "megtetszett" azzal több időt eltölthess. :DD

    VálaszTörlés
  8. Kriszti, én is nagyon örülök, hogy tudtunk találkozni személyesen is! Nagyon köszönöm a gyönyörű anyagot is!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails