2012. május 3., csütörtök

Körkérdés

Lányok!
Ti mit szoktatok csinálni a leeső, sok kis darab, vagy éppen hosszú, keskeny csíkban kígyózó vatelinnel? Nekem csak gyűlik, gyűlik és kidobni sajnálom. Kíváncsi vagyok, ki mennyire kreatív ezen a téren. :)

9 megjegyzés:

 1. A nagyon apró fecniket én egy kedves ismerősömnek adom, mert macikat varr, és fel tudja használni. A nagyobb darabokat cikk-cakk varrással összevarrom ( szélt-szélhez igazítva, vigyázva, hogy ne kerüljenek fedésbe) és újra felhasználom.

  VálaszTörlés
 2. Dettó, mint Biloba, kivéve, hogy nálam az aprók gyűlnek, és néha betömődnek ebbe-abba, karácsonyfadísz-gömbbe, vagy maciba, tűpárnába...

  VálaszTörlés
 3. gyűjtöm:( isteni hobbi, mit mondjak.
  mondjuk,én az egészen aprókat nem, de a kicsit nagyobbakat már igen és aztán összevarrom őket.általában addig nem használom fel,amíg valamennyi vatelin van itthon, de amint elfogy, áldom az eszem, hogy félreraktam őket.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a válaszokat. :)
  És milyen lüke is az ember lánya. A falvédőknél, ágytakaróknál simán összetoldom, amit kell. Ez kisebb daraboknál miért is nem jut eszembe??!!

  VálaszTörlés
 5. Újat én sem tudok , de a babák, macik és egyéb állatfajták falják a vatelinemet.Nekem van, hogy méterbe kell venni, hogy legyen tömő anyagom.

  VálaszTörlés
 6. Én is írtam még rögtön reggel? Hová tűnhetett?

  Bár sok kreativitás nem volt benne: gyűjtöm, gyűjtöm, aztán a soron következő nagytakarításnál jól kidobom őket, mert csak a helyet foglalja:)

  Ugye nem túl építő hozzászólás? Talán ezért is veszett el valahol útközben:)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A lényeg, hogy most itt van. :)))
   Kb. én is ezt a technikát követem, főleg a falvédőknél leeső hosszú csíkokkal. :D Pedig tudom, hogy jópofa kis babafejeket (waldorf utánérzettel) lehetne belőlük csinálni. De hát ki varr itt babát? :D

   Törlés
 7. Én is tömök, mikor mit... Most pl. próbababa tűpárnát.

  VálaszTörlés
 8. Ha ezt hamarabb tudom, boltolok veled:) Volt pár díszpárna huzatom, amihez az istennek nem kaptam párnát. Félrerakott vatelin cafatokkal tömtem ki,amit varrtam, majdnem elég is lett a vatelin:) Egy kicsit laposabb a párna,mint rendesen, de nekem megteszi.

  Átveszem,ha lesz megint egy kupacod:)Mert ugye díszpárnából sosem elég....

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails