Hajnikri - View my recent photos on Flickriver

2012. augusztus 3., péntek

Jó, de mégsem olyan jó

A tegnapi nap nem az enyém volt. :(  Kezdődött az ominózus anyag beavatással. Aztán délután varrtam egy táskát, ami a fejemben olyan jól nézett ki. De a végeredmény már nem annyira tetszik. Jó-jó, de mégsem az igazi. Talán a fazon mégsem nyerő, vagy a színek lettek rosszul kiválasztva, vagy .... nem tudom. Szerintetek?


4 megjegyzés:

  1. Alapvetően nem az én stílusom ez a táska, de sokan szeretik ezt a fazont. Sokat néztem-néztem ezt a táskát, hogy neked miért nem tetszik igazán. A színválasztás rendben van, a rávarrt zsebek is. Ha mégis valami "jó-jó, de nincs rendben" részletet kell keresnem, akkor a cippes zseb aránya a táskához képest. Mármint a cippzár és a rávarrt zsebek teteje közti távolság nekem kicsit nagy...és talán a cippzár színe lehetett volna kicsit kontrasztosabb, olyan, mint a zsebfedők széle. Ennyi. Szerinted?

    VálaszTörlés
  2. Nekem mindig egy idős asszony jut eszembe, aki a piacra ballag vele. :D Szerintem maga a fazon miatt van bennem valami ellenérzés. :)

    VálaszTörlés
  3. Értem. Ezen szerintem egy kis csicsázással tudsz segíteni. A cipzár alatti szabad területre és a zsebfedőkre, ha kitalálsz valami jópofát és esetleg egy ehhez a "csicsához" passzoló ligőlogó valamit ráakasztasz a fülre máris fiatalosabb lesz. Simán fel lehet tuningolni, ne add fel!!!! A David Jones táskacsaládnak volt hasonló fazonja 1-2 éve. Ők is kis részletekkel teszik dögössé ezt a fazont.

    VálaszTörlés
  4. Már első ránézésre a zsebeken éreztem valami oda nem illőt és megnéztem az előző hasonló táskát ahol nem keretezted más színnel sem a zsebet sem a fedelét.Úgy már nem volt zavaró a két zseb!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails