2012. november 10., szombat

Egy grillcsirke három élete

Akik ismernek tudják, hogy kettecskén élünk a kiskamasz fiammal. Időnként megkívánjuk a grillcsirkét, ami kettőnknek háromszori finomságos étkezést is képes adni. :)
Elsőként ugye a friss, finom csirkecombok kerülnek a pocakunkba. És ott marad a csirkemell, ami nem már nem annyira ínycsiklandó a combok után.
És ekkor jön a csirke második élete. A fél melléből grillpizzát készítek, erről hoztam képeket:

Tejfölös alap, hagyma, csirkemell, grillfűszerrel, sajttal. Isteni. :)
A csirke harmadik élete sem kevésbé csalogató, az holnap készül: a tortilla. A felvágott csirkemell, mindenféle friss zöldséggel, öntettel, megint csak laktató és egészséges vacsi vagy ebéd lehet. :)


6 megjegyzés:

  1. Nagyon guszti... nyammmm......
    Nálunk inkább három grillcsirkének van egy élete...:)

    VálaszTörlés
  2. ÚÚÚ, az a jó vastag tészta:)
    Imádom! Húst nem eszem, de minden más jöhet:)A sajtot utólag reszelem, rá, mert nem szeretem ha megolvad.

    Ez most nagyon kellemes látvány:) Tomom holnap grillcsirkéért megy:)

    VálaszTörlés
  3. Mindhárom jól hangzik! :o)

    Tímel: csatlakozom, én is jobb szeretem az utólag ráreszelt sajtot! :o)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon gusztusos! Nem is gondoltam volna rá magamtól, hogy így használjam a mellett, most jó ötletet kaptam!

    VálaszTörlés
  5. jaj Krisztike ez nagyon guszta, csak sajnos nálunk nincs csak 1 élete a grillcsirkének, azonnal az én kicsi nagy fiam pocakjában landol én meg max lerágom a csontot.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails