Hajnikri - View my recent photos on Flickriver

2010. április 22., csütörtök

Érdekesek az emberek

Ez egy bosszús bejegyzés lesz. :((

Egy korábbi bejegyzésben írtam, hogy nem jelentkeznek két illetve három megvarrt dologért. A drapp táska ügye a múlt héten megoldódott. :)
A cicás táska és zsepitartó ügye tovább bonyolódik. A megrendelő a Meskán talált meg, onnan írt, hogy kellene neki a két dolog, április 23-án lesz az unokája szülinapja, arra szeretné őket. Nagyon kedves levél volt, még fényképet is mellékelt a családról.
Válaszoltam neki, hogy oké megvarrom. Semmi válasz. Ennek ellenére elkészítettem. Feltettem a Meskára az ő nevével jegyezve. Írtam egy levelet, hogy készen van. Teltek a napok. Írtam másik levelet, hogy készen van, de ha nem tetszik, vagy bármi gondja van vele írja meg. Teltek a napok. Írtam harmadik levelet, hogy mi legyen? Teltek a napok válasz nélkül.
Tegnap, április 21-én!! mérgemben levettem a nevét az áruk mellől és azt írtam, hogy szabad a vásár. Aki viszi a táskát ajándékba kapja a zsepitartót. És képzeljétek ma reggelre már meg is vették mindkét munkámat. Az említett nagymama!!!! Hát nálam ez kiverte a biztosítékot. Persze ő még mindig nem jelentkezett csak az automatikus üzenet jött. Szívem szerint oda sem adnám neki, de ajándékról aztán szó sem lenne.

Nektek mi a véleményetek, ilyen helyzetben mit kellene csinálni????

8 megjegyzés:

  1. Hogy én mit csinálnék?? Odaadnám neki... és megint csak mosolyognék magamban, hogy milyen sokfélék is vagyunk, mi emberek... és azon is mosolyognék, hogy lám-lám... csak sikerült előcsalogatnom a kedves megrendelőt! :o))
    Persze ez csak egy vélemény, szerintem lesz itt még több is!
    Legyen szép napod!! Szerintem nem érdemes bosszankodnod... ez miatt nem!!

    VálaszTörlés
  2. Hasonlóképpen vagyok 3 táskával, 1 megrendelővel. Majd megírom!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem várd ki a végét... és kedvesen utalj a számlaszámos leveledben arra, hogy hogy is volt a megbeszélés szerint...egy próbát megér...:)
    De megértem a bosszakodásod.

    VálaszTörlés
  4. Nem lehetséges hogy kissé feledékeny a nagymama és nem is emlékszik rá,hogy ő rendelte meg?:DDD
    A mai világban én már semmin sem csodálkoznék !:)Szerintem is a végén beszéld meg vele és nevess egy jót rajta,nehagyd magad bosszantani!!!Legyen szép napod!!!

    VálaszTörlés
  5. Megértelek, bár ez a jobbik eset, úgy tűnik lesz rás megoldásod. Igaza van Abilének, ne mérgelődj :)) Az enyém egy folytatásos regény postával fűszerezve. Ha ráérsz, olvasd el. Ezért nem nagyon vagyok a Meskán, az egész nem ér annyit. Oda csak a maradékokat teszem fel, hátha fogy belőle :))
    Puszi, legyen szép napod.
    http://foltgina.blogspot.com/2009/09/meskas-mergelodes.html
    http://foltgina.blogspot.com/2009/10/vesszofutas-avagy-megut-guta.html
    http://foltgina.blogspot.com/2009/10/mara-meg-is-utott.html

    VálaszTörlés
  6. Elolvastam. Hát befogom a szám, az enyém még(!) nem ilyen kacifántos. De persze a kedves nagyi még nem jelentkezett a számlaszámomért sem. Ezek után csak akkor küldök bármit is, ha a pénzt már el is költöttem. :DD

    VálaszTörlés
  7. Én (másirányú tapasztalatomból kifolyólag)megnyugtatnálak. Ugyanis sok nagyi (én nem tartozom közéjük!) nemigen tud interneten levelet irni, nézelödni. Kell neki egy segitség. Nem igen tudják, hogy a levélre illik válaszolni ill. nincs ott aki segitene. Lehet, hogy ő akart válaszolni, de úgy gondolta az, hogy lefixáltátok, az elég. Mikor meglátta, hogy a táskához jár is még valami, gyorsan jelzett (vagy aki neki segitett) Vannak akik azt képzelik az internetről, hogy ott minden oké és elég megnézni. Szóval próbáld igy felfogni. Én már túltettem magam az ilyeneken.

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Én szintén a Meskán jártam hasonlóan. Egy fiú megrendelt egy lila(!) íjász ujjvédőt. Egy óra múlva már jött is a következő levél, hogy "mi van már?" Én csak másnap kerültem gép közelbe, de akkor egyből válaszoltam, hogy rögtön küldöm. Erre válaszolt, hogy ez már késő,miért postán adom fel és nem futárral. És különben is neki fekete kell. Megírtam, hogy néhány nap, amíg elkészítem. Erre valamikor hajnalban írt még egyet, hogy nem is kell. Egyik sem. Mint egy hisztis kisgyerek. :o(

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails