Akik ismernek tudják, hogy kettecskén élünk a kiskamasz fiammal. Időnként megkívánjuk a grillcsirkét, ami kettőnknek háromszori finomságos étkezést is képes adni. :)
Elsőként ugye a friss, finom csirkecombok kerülnek a pocakunkba. És ott marad a csirkemell, ami nem már nem annyira ínycsiklandó a combok után.
És ekkor jön a csirke második élete. A fél melléből grillpizzát készítek, erről hoztam képeket:
Tejfölös alap, hagyma, csirkemell, grillfűszerrel, sajttal. Isteni. :)
A csirke harmadik élete sem kevésbé csalogató, az holnap készül: a tortilla. A felvágott csirkemell, mindenféle friss zöldséggel, öntettel, megint csak laktató és egészséges vacsi vagy ebéd lehet. :)
Nagyon guszti... nyammmm......
VálaszTörlésNálunk inkább három grillcsirkének van egy élete...:)
ÚÚÚ, az a jó vastag tészta:)
VálaszTörlésImádom! Húst nem eszem, de minden más jöhet:)A sajtot utólag reszelem, rá, mert nem szeretem ha megolvad.
Ez most nagyon kellemes látvány:) Tomom holnap grillcsirkéért megy:)
Mindhárom jól hangzik! :o)
VálaszTörlésTímel: csatlakozom, én is jobb szeretem az utólag ráreszelt sajtot! :o)
Nagyon gusztusos! Nem is gondoltam volna rá magamtól, hogy így használjam a mellett, most jó ötletet kaptam!
VálaszTörlésnyam, nyam :)
VálaszTörlésjaj Krisztike ez nagyon guszta, csak sajnos nálunk nincs csak 1 élete a grillcsirkének, azonnal az én kicsi nagy fiam pocakjában landol én meg max lerágom a csontot.
VálaszTörlés