2012. április 22., vasárnap

Első után.....

....jön a második és azt hiszem még nincs vége. :) Textil műbőrrel dúsítva. Vagy műbőr textillel dúsítva? Ez utóbbi találóbb azt hiszem.  Még ki kellene próbálnom, milyen a textilbőr. Tud valaki boltot, ahol beszerezhető?
Többen varrtak már ilyen táskákat. Tőlük kérdezem: a táskamerevítőt melyik részhez teszitek? A bőrhöz vagy a béléssel dolgozzátok össze inkább? Egyáltalán kell bele? Ha valakinek van egy-két jótanácsa és nem is sajnálja tőlem, akkor kérem írja meg.  Előre is köszönöm. :)

6 megjegyzés:

 1. Ez nagyon tetszik. Jók ezek a léggömb-nyalóka-fák:)
  Én csak örömködni tudok, tanácsaim nincsenek :( Mármint használhatóak:)

  VálaszTörlés
 2. Ez nagyon szép lett, ebbe tettél? Mert ha igen, akkor kell bele, ha meg nem, akkor nem kell :)) Így jó, ahogy van.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ebben van, nem mertem nem tenni bele, mert elég puha volt a bőr. :)

   Törlés
 3. I'm impressed, you make so many beautiful bags! :o)

  VálaszTörlés
 4. Igen, kell a bőrbe tenni, kivéve a vastag bőrhöz ( de azt varrni ipari géppel kell) "gyárilag" a bőrbe ragasztani, de otthon talán könnyebb, ha a béléshez rögzíted. A fenékrészhez vagy az oldalrészhez és a felső széléhez célszerű merevítő flizt alkalmazni.
  Különben nagyon klassz a táskád :)
  Kérdezz nyugodtan.

  VálaszTörlés
 5. Köszi a tanácsokat, én is úgy érzem, hogy kell bele a merevítés. Bár az utcán elnézve a táskákat, hát nem biztos, hogy más is így gondolja. :D Én szeretem, ha a táskáimnak - a textilből készülteknek is - van tartása. Csak azt kell még megszoknom, hogy a tűzéssel itt csínján kell bánni.:)

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails